"Felplacerad" gran


Den har sått sig själv här, på alldeles fel ställe, mitt i en rabatt med perenner. Antagligen är den ättling till den jättestora granen som står en liten bit därifrån. Jag tyckte på nåt sätt att det var kul med en självsvåldig gran mitt i rabatten så jag rensade inte bort den. Sen har den fått stå där och är nu riktigt stor. Förstår inte hur jag ska kunna ta bort den nu, men jag måste väl förr eller senare.Granar tenderar ju att kväva all växtlighet under sig.


Kommentarer
Postat av: flasknosen

När du skriver ett inlägg har du ju två rader med olika funktioner högst upp. På den nedre raden längst till vänster finns en knapp med ett träd. Ställ muspekaren på den så ska det komma upp en text som säger "skapa/redigera bild".

Klicka på den så får du upp en ruta med Infoga bild och alla de bilder du har valt till inläggen tidigre. Även de senaste du valt i "Ny bild"-funktionen, finns där, med senast valda överst.

Då klickar du i den lilla rutan bredvid minibilden du vill infoga, går ner i rutan och klickar på "Infoga"-knappen.

Nu ska vald bild hamna där markören varit placerad i vanliga "Skapa inlägg"-rutan.

Sedan upprepar du med nästa bild osv, tills du fått in alla du vill.

Hoppas jag uttryckt mig begripligt. Funkar det inte så hör av dig till mig igen.

Postat av: Annaa M

Dessvärre är det inte alls säkert att det ser ut så på din skärm! På min gör det absolut inte och det beror på en gammal webbläsare eller liknande och på att jag inte velat installera firefox eftersom många avrått från det. Det är flera saker jag därmed inte kan göra på bloggen. T ex publicera flera bilder i ett inlägg och länka från ett ord i texten. Och det beror alltså inte på att jag inte fattat intstruktionerna utan på att funktionerna helt enkelt inte finns.

2006-05-14 @ 16:00:41
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ha ha, jag kommer allt ihåg hur det blev med de där tre söta små granarna som stod i rad bredvid min lekstuga... Ta bort medan tid är!

2006-05-14 @ 16:01:48
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: En liten tant

De söta små granarna växer upp till otacksamma slynglar! Avverka nu!

2006-05-14 @ 20:10:06
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Inga

Flasknosen:Tack snälla för instruktionen. Jag ska ta mig an projektet så fort jag får lite mer sammanhängade tid vid bloggen.

Annaa: Jag får testa, hoppas inget blir förstört om det inte gå. Min vanliga teknikpanik viskar alltid det i mitt öra.

Annaa o En liten tant: Jag inleder varje säsong i trädgården med beslutet att ta bort granen, men mitt hjärta klappar varmt för självsvåldiga och felplacerade typer, så sen lyckas jag alltid förtränga beslutet. Granens står kvar och jag tänker alltid att det ordnar sig nästa år. Ska försöka ta mig i kragen och avrätta, nej det var visst avverka man skulle säga, den Suck!

2006-05-14 @ 21:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback