ENDAGSSEMESTER I VÄRMLAND nr 3 ! Jörgen Zetterquist-utställningen

ENDAGSSEMESTER I VÄRMLAND nr 3 ! Jörgen Zetterquist-utställningen
Först var vi alltså på villamässan i Sunne. Där var kön till kaffet jätte-jättelång när vi kom så Roland fick inget kaffe nu heller. Det började bli kris. Men till slut lättade det på lite och då lyckades vi buffla oss fram till kaffe o ett bord.

Efter Sunne åkte vi tillbaka till Karlstad o hann in på Konstfrämjandets Jörgen Zetterquistutställning. Vi gillar hans bilder, framför allt hans tecknade porträtt. På utställningen var det med ett suveränt tecknat självporträtt.

Eftersom det var första utställningsdagen så var Jörgen själv där och även hans fru. Jörgen är en känd värmlandsprofil och bor i Arvika. Vi pratade lite med dem och konstaterade att frun skulle åka på fjällsemester med en gemensam bekant bördig från Årjäng.  Jag fick ta ett kort.


Kommentarer
Postat av: petra

vad mysigt o trevligt det låter!!
Petra

Postat av: Inga

Mmmm.... Värmland är på många sätt litet och mysigt. Gubben o jag har väl äntligen efter många års testande kommit fram till att vi verkligen gillar att göra den här typen av dagsutflykter. Vi är alldeles för hemkära för att njuta till fullo av långa resor långt bort. Och det finns så mycket trevligt att uppleva i närheten och så många bekanta o goda vänner att droppa in hos för lite småprat. Vännerna blir allt viktigare med åren.

2006-03-12 @ 07:32:19
Postat av: petra

ja det förstår jag mer än väl...tack för dina kommentarer som vanligt - Hilversum ja...ha ha, ligger det inte i nederländerna nånstans? Äh jag vet faktiskt inte heller!! Jag minns att det kunde vara lite spöklikt rentav när man satt och skruvade på rattarna på den där stora, luktande radion - och det där knastrandet och tjutandet mellan stationerna - minns du?
Petra

2006-03-12 @ 09:25:47
URL: http://sallyklee.blogg.se
Postat av: Inga

Visst var det spöklikt!! Jag såg alltid framför mig hur vinden slet och rev i de stackars telefonledningarna och hur ljudet fick kämpa och slita för att nå ända fram till mig!

2006-03-12 @ 09:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback