Tittar till sjuklingen = bloggen!

Fnissar lite åt att jag går in o "tittar till sjuklingen".

Dvs när jag pysslar i trädgården så tar jag lite paus ibland och går in och tar något att dricka o tittar till den sjuka bloggen!
Kollar om det kommit igång med kommentarer.
Läser inlägg från meddrabbade bloggare.
Sneglar  lite åt Björn som tydligen från sin blogg kan kommentera här. Orättvist skulle ungarna på skolan yla!

Har för säkerhets skull gjort en backup på cd. Det får väl bli arvet till ättlingarna då, varsin cd med min blogg!  För i pappersformat skulle den väl bli skrymmande.

Njuter i fulla drag av att gå omkring i trädgården och nypa vissna blommor,  plantera lite av veckans inköp, vattna med gödning. Solen skiner, det drar en liten frisk vind och fåglarna sjunger. Speciellt livlig är den lilla ettriga blåmesen vid altanen. Han gillar inte att jag kommer så nära. Då drillar han högljutt. Tur att jag inte begriper vad han egentligen säger, det är nog inga vackra ord.

Konstaterar att ännu mer försvunnit från penséerna på framsidan. Någon föreslog sniglar också, men gubben håller alltså fortfarande på harar. Jag har trott fåglar men nu tenderar även det som klippts av att försvinna. Så kanske harar eller rådjur i alla fall.  Om jag hade en rörelseindikator kopplad till larm så skulle jag kunna bli väckt o se vad det är.  Fast det funkar väl inte på sniglar förstås om det skulle vara det.

Kommentarer
Postat av: Björn

Så kan det gå för en gammal elak lärare :-) Ha ha, nu får vi se om raderingsfunktionen är OK?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback