Bloggen mår inte bra!

Nu ska jag gnälla lite över bloggen.

Den mår inte alls bra verkar det som. Det är otroligt långsamt att hantera den vissa tider, så långsamt att jag numera drar mig för att försöka och då har vitsen med en blogg försvunnit. Det ska vara roligt, inte något plikskyldigt trist som mest innbär sysslolös väntan på olika funktioner. Jag har inte tid att vänta heller.


Statistiken ser konstig ut, antalet sidvisningar är samma som förut men antalet unika besökare betydligt lägre. Det kan antingen betyda att bloggen inte räknar rätt eller att folk helt enkelt tröttnat på att hålla på o läsa när det är så saktfärdigt.  Kanske vore det på sin plats för blogg-chefen att informera om vad som händer och varför.

Är det någon som har testat någon annan blogg, om den är bättre?

Kommentarer
Postat av: Lillan

Inga,bloggen är inte segare för mig än någon annan. Just nu är den inte seg alls faktiskt, jag har Windows 98. Har märkt att när det går snabbt och bra för mig så klagar många att det går långsamt.

2006-06-02 @ 09:43:50
Postat av: Nina på Johangården

Jag blir minst sagt galen på bloggen... det tar evigheter att bara säga ett litet ord. Klagade en dag och så kom meddelande att den som kan ska blogga på andra tider än på kvällen... men även på andra tider kan man få sitta och vänta till bofinken nästa tar en...

Jag vill kunna skriva när andan faller på... och det gör den med ojämna mellanrum. Har inte provat att blogga på andra ställen än msn och där fungerar det bra. Det enda som kan vara ett aber där är att den bloggen rätt som det är säger att jag använt ett förbjudet ord... men inte vad... och jag har ju varken skrivit om sex, någon kränkande eller något annat fult och förbjudet som jag kan komma på.

Det verkar vara alltid nåt som krånglar på alla ställen... och jag blir så trött på det!

Postat av: Annaa M

Just det, skönt att någon annan undrar också. Blir så förvirrande när andra bara skriver på som om inget hänt! Det senaste är ju nu att plötsligt en dryg månads inlägg bara ramlat bort ur den där listan som kommer upp när man får upp sin egen blogg. "2 timmar sedan" och sånt.

Hur man räknar "mest aktiva bloggar" är också helt obegripligt. Även om det inte är så viktigt så är det förvirrande när det inte verkar stämma.

2006-06-02 @ 10:33:44
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Annaa M

Jag har fått ett svar på min blogg. Paddy K hotade med att starta ett upprop om att kollektivt lämna blogg.se, då kom det plötsligt ett svar på engelska på min blogg! Kolla.

2006-06-02 @ 19:36:25
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Björn

Låter helkasst! Varför inte ta en Wordpress som du lägger var du vill? funkar helbra för mig. Vitsen är ju att man ska kunna skriva när andan faller på.

2006-06-03 @ 10:08:52
URL: http://www.klix.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback