Det mesta verkar fungera på blogg.se - men grafen = trist!

Jag har ju varit borta ett tag från blogg.se för den fungerade dåligt. Det tog lång tid att komma in (om man alls kom in), det gick inte att kommentera för mig, osv. Glädjande nog så verkar det mesta nu vara fixat och det funkar snabbt o effektivt.

Men grafen alltså. Den som var så bra förut, varför har den blivit så konstig? Tjocka stolpiga staplar där man får gissa antalet besökare o sidvisningar!!

Men alla verkar nöjda, har inte läst några klagomål. Eller också var det klagomål när jag var borta, så jag har missat nåt. Sent ute kan jag vara. Eller också är det bara jag som vill se PRECIS hur många det är som läser.

Jag är himla glad att någon / några läser min blogg. Trodde först inte att det skulle spela någon roll men det gör det. Det behöver inte vara många men att det är sååå många tycker jag är kul, många fler än det någonsin hann bli på Expressenbloggen. För jag tror att det är så att man får läsare över tid. Min blogg är så osorterad; dagboksblad mest, uppblandat med reflektioner i lite allvarsammare ämnen. Det verkar väl inte så seriöst. Borde väl vara mer ordning o nischat, men det blir det aldrig. Jag är inte ordningssam o nischad så.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jodå jag blev djupt upprörd när jag fick se det jag kallar de tjocka grå korvarna första gången och skrev om det också! Har inte fått något vettigt svar på varför grafen gjordes om från något som var rätt tydligt till den här som är som du säger obegriplig. När har man haft 25 och när har man haft 50 besökare t ex??

Postat av: Inga M

Då är vi i alla fall två som är missnöjda. Grafen är verkligen svår att avläsa. Synd, för vitsen med en graf är ju just att den ska vara lätt att läsa av, annars kan man lika gärna publicera siffror istället.

2006-07-29 @ 06:02:22
Postat av: SolSkuggan

Så här har Roland sagt till mig, de kan inte släppa fram den gamla grafen än, så länge de inte helt gått till den nya servern, tror jag det var.
Likadant med den gamla förstasidan, när man direkt kunde se vem som kommenterat sist, nu är det ju verkligen inte kul!!

2006-07-29 @ 10:47:41
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Inga M

Det var trösterikt, Vi kan alltså hoppas på bättring. Himla synd att inte sån här info görs tillgänglig för alla.

2006-07-29 @ 13:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback