Bloggsemestern grasserar!

Det är stiltje på bloggen. Många verkar ha, inte bara vanlig semester utan också bloggsemester. Det vill säga att man semestrar på något ställe där man inte kan blogga. Ska bli roligt att se hur det blir när alla sen kommer tillbaka fulla av bloggenergi o ger sig in i leken igen samtidigt.  Eftersom många av de bloggar jag vanligtvis läser är ouppdaterade så lämnar det plötsligt tid att läsa nya bloggar. Jag tar tillfället i akt.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Välkommen till mig, nu ska jag kolla igenom din :) Tack för stunden här...mvh Snurran

Postat av: gunsan

INGEN SEMESTER här Inga... men kommer bara in då och då... jobbar långsamt med fingrar och mina 2 hjärnhalvor. Nu har jag svarat på en del här idag... och javisst ja glömde Carola ... allt håller jag med om och den sista kommentaren inom parentes... Jag ser nog bara Carola som sångfågeln ... och det kan hon,men så vet man ju inte dessa reportrar ... tidningar ... visst blir man fundersam helt klart.
Vanlig enkel ödmjukhet utan stress och ego och till det lagt lite enkel varm go KÄRLEK ... visst kommer man längre på det än s.k skryt eller vad det nu var???
BLOGG-KRAM :)

2006-07-30 @ 17:35:57
URL: http://gobbe.blogg.se
Postat av: Nalle

Hej ! Kul att du besökte min blogg! Kom gärna tillbaka, såg att du gillar att gå på gallerier. Har du kollat på mina hemsidor? Finns i min länklista.
Ha en bra kväll
Nalle

2006-07-30 @ 20:12:14
URL: http://nallesfoto.blogg.se
Postat av: MariaMagdalena

Hejsan, hoppas allt är väl, men enligt senaste inlägget så verkar det så..:-).
Det är alltid spännande att hitta nya bloggar, jag har åtminstone en jag går in på med jämna mellanrum tack vare länkar genom dig..:-). Idag har vi arbetat hela dagen med köket, vi blev i stort sett helt färdiga det är bara taklampan som måste flyttas ett par decimeter, men det tar vi imorgon! Ha en trevlig kväll!

2006-07-30 @ 21:13:16
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Snurran: Hej själv, kul med ett nytt namn bland kommentarerna. Du är välkommen hit!

Gunsan: Jag väljer att fortsättningsvis lyssna bara när Carola sjunger o undviker att höra pratet

Nalle: Tack för tipset om Dina hemsidor. Jag ska kolla.

MariaMagdalena: Hoppas att Ni har fått lite semester också stöket. Det kommer att kännas skänt när allt är färdigt tror jag. Här ska vi ta tag i ett länge försummat städprojekt idag.

2006-07-31 @ 08:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback