Bild-helgblommor

Bild-helgblommor
HELGENS BLOMBUKETT!
Visst är dom vackra!
Jag använder blommor på samma sätt som en del människor använder mat, droger och alkohol ; Jag belönar mig själv med dom.

Tänker  att "nu har jag varit så snäll / duktig / sjuk (You name it....) så jag förtjänar blommor". Sen kommer jag hem med en bukett, ofta till helgen när jag har chanser att verkligen få njuta av den. Har jag tur så står den hela veckan sen.  Under blommorna ligger en vacker broderad duk som modren Maj-Britt gjort. Den är jättefin och jag förstår inte hur hon kan brodera så fint fast hon är  en bra bit över 80 år.

Fördelen med att "missbruka" blommor framför de andra alternativen är väl kanske att det finns ingen tillvänjning, det måste inte vara fler och fler för att nå samma belöningskick. Dom ställer inte heller till framtida besvär genom att lägga sig i en ring runt midjan utan låter sig snällt förpassas till komposten när de vissnat. De ruinerar mig inte heller, det håller sig under en hundring per vecka.


Kommentarer
Postat av: Elin Davidsson

Vilka fina rosor.
Nu ska jag läsa Emmil.
Syns i morgon på skolan.

2006-01-30 @ 16:06:23
Postat av: Inga M

Hej Elin!
Roligt att Du vill skriva en kommentar i min blogg. Ja, visst är rosorna vackra, fast nu idag började de vissna lite. Rosor står inte så länge tyvärr. När jag skriver detta har Du somnat hoppas jag men vi ses imorgon!
Kram Inga

2006-01-30 @ 22:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback