Bild Åmålsrestaurang för dietmat

Bild Åmålsrestaurang för dietmat
Här är Ann på 3 D-nånting restaurang i Åmål. Hon har startat sin restaurang för att hennes dotter inte tål mjölk o mjöl och hon ville göra ett matställe för matintoleranta. Och här finns nu i lilla Åmål en helt fantastisk restaurang specialiserad på dietmat av olika slag. Alldeles bredvid Åmåls biograf!

För mig som inte tål mjöl och mjölk så var det en fantastisk känsla bara detta att komma in på ett matställe och slippa den där gnagande känslan av att var ett ovälkommet problem. Här skulle jag alltså kunna komma in o vara "normal" för en gångs skull.  Slippa vara den där "spiken" som placeras först eller sist i serveringen för att inte hejda flödet av mat ut på borden, den där som antingen får äta kall mat efter lång väntan på att bordsgrannarna ska få sitt eller den som får sitta där och äta  när de andra redan är färdiga. 

Det var en fantastisk upplevelse att kunna välja på massor av maträtter och jag märkte att det har jag inte gjort på väldigt länge. Jag hade nästan glömt hur man gör när man väljer och vrakar. Oftast brukar det finnas ett eller två accepabla rätter på menyn för min del när vi går ut och äter och då är valet inte svårt.

Nästa gång jag åker till Åmål så ska jag ringa före och beställa av hennes mjölk o mjölfria kladdkaka, och olika fruktpajer. Hemgjort!! Jag kan bara ta med hem och lägga i frysen. Suveränt!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback