Kors i taket - jag har bakat idag!

Jag gillar verkligen inte att baka. Vet inte varför, har inget tålamod, tycker det är dötråkigt. Hittills har svärmor o mor bakat alldeles frivilligt, så jag har inte behövt., men nu orkar inte min mamma längre. Alltså måste jag försöka ibland. Tänkte att jag nog måste ha något hembakat till jul så jag gjorde en massa mjuka kakor av olika slag med glutenfritt mjöl så jag kan äta dem.

Detta är ju sista helgen för jul så jag får passa på. På torsdag får jag älgkött (!) som ska tas om hand och då kommer också Stockholmssonen hem.  Han stannar över julhelgen och  behöver i o för sig inte tas om hand men det är ju roligt att prata lite åtminstone.

Längtar lite efter att få jobba imorgon igen. Det är visst skönt att vara ledig, men jobbet är roligt nu när det börjar rulla på och hitta sina former och resultaten av elevernas vedermödor börjar bli mätbara. Barnen är verkligen roliga att träffa. Vi har så sköna morgnar med drop in, då eleverna kommer in o småpratar lite  med mig o med varandra och kanske jobbar lite eller bara ritar eller tittar i böcker. Under tiden har vi dämpad belysning med levande ljus och lite lugn klassisk musik.  Det är ganska mysigt både för dem o mig att starta dagen så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback