Julkonsert nja......

Vi var på julkonsert igår kväll (onsdag) i Silbodals kyrka. Jag gick egentligen dit för att få höra den lokala kören Urbandet sjunga samt Örebro Gospel och ungdomskören. Deras framträdande var njutbart. Men sen var jag tvungen att lyssna till Triple and Toouch också och det var ju ingen höjdare. Eller rättare sagt de gör säkert sin genre bra med finurligt sjungande men det är inte min grej.

Jag gillar inte en massa "roligt" mellansnack  som inte alls är roligt bara pinsamt. Det anledningen till att vi numera aldrig går på Carolas konserter. Ingen av oss orkar höra hennes fåniga  tjafs mellan sångerna.

Triple an Touch gör show av gamla fina julsånger och det är inte vad jag vill ha ut av en julkonsert. För mig ska den vara stämningsfull och njutbar och gärna lite nostagisk. 

Och sen det här evinnerliga fikandet efter applåder i tid o otid under konserten. Man ska klappa för än det ena, än det andra och det mer eller mindre på uttrycklig order.

Men som sagt, övriga deltagande skötte sig med den äran så det blev njutbar julmusik i år också.

Kommentarer
Postat av: Anki

Så synd när vacker musik ska förstöras av en massa snack. Jag skulle ha gått på julkonsert i kväll, med Glenmarks. Det tror jag är vackert och stämningsfullt. Men tyvärr så blev den inställd. Det var tråkigt, för det hade jag verkligen sett fram emot; det enda roliga jag hade inplanerat en lång tid framöver.

Postat av: Anna

Håller med dig. Julsångerna ska vara som vanligt..nja, en och annan lyckas daktiskt att få till det bra, men ej många. Men, jag gillar Jill Jonssons julskiva. Köpte den förra året, den är guld...Ha det gott. Anna

2006-12-07 @ 15:39:54
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Annaa M

Triple and touch är hemska! Det enda som är värre är Bengan&Kalle (Jansson&Moraeus), ännu ett utmärkt exempel på hur två bra musiker tillsammans lyckas köra sig själva i botten totalt.

Eftersom jag inte fattade i tid att det skulle bli jul missar jag årets julshower också.

2006-12-07 @ 16:41:30
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Anki: Vi var på Glenmarks julkonsert för något år sedan. De sjunger mycket vackert och har ett bra urval av sånger. Men de envisas med att prata långa haranger mellan varje låt. Dessutom försökte de vara syskonretligt putslustiga, bara kul för dem själva. Helt platt!

Anna: Jag ska testa Jill Js skiva. Det behövs lite förnyelse på den fronten.

Annaa: Triple and Touch kan ju verkligen sjunga bra om de vill, men det vill de alltså inte. Att missa dem var ingen förlust.

2006-12-07 @ 23:14:05
Postat av: En liten tant

Skönt, då behöver jag inte lägga ut pengar på vare sig T&T eller Moreaus.

Fikandet efter applåder tror jag är en tv-skada. Där står väl en studioman/kvinna och "klappar igång" publiken i tid och otid?

2006-12-07 @ 23:36:56
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Tant: Spara pengarna till något roligare!

2006-12-08 @ 22:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback