Juldagen -bra dag!

Idag har varit en bra dag. Jag är tacksam för alla bra juldagar. Jag saknar begåvning för det här med jul. Vet inte riktigt var det brister någonstans. Jag fösöker så det står som spön i backen, men jag brukar inte få till det. Blir mest stressad och splittrad.

Idag var det i alla fall sovmorgon. Hann läsa tidningen o blogga i lugn o ro på förmiddagen. Sen blev det förberedelser för julmat kl  två på eftermiddagen. Då hade vi gäster. Det var trevligt och vi satt här till fram på eftermiddagen och pratade.

Lille L  4 år, var också med och han vågade  köra traktor med Roland. Först svek honom modet men han borstade upp sig lite vartefter och till slut gick det bra. Han gillar bara bilar, traktorer och långtradare och detta att hålla i ratten på traktorn var stort och dessutom hissade de frontlastaren upp o ner.

Dagen avslutade vi med att ta med oss två av gästerna på en långpromenad för att trycka ner julmaten och vi gick runt upp emot Hol, mot Holstorpet och sedan över skogen opp till Döverud hem. Det var kolmörkt förstås och vi hade hundarna med oss. Med pannlampor gick det bra i alla fall. Vi gladde oss åt att det föll som en tunn dimma av snö. Men inte mycket. Vi har i alla fall frost. Och lille L berättar glädjestrålande att gräset är vitt vid deras hus nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback