Imorgon onsdag - hockey i Karlstad!

Imorgon onsdag blir det traditionsenligt hockey i Karlstad. Vi ska se Färjestad möta något lag (Malmö?) medan vi sitter uppe i restaurangen o myser. Det är en stående present till Stockholmssonen som gillar det här. Det är också en återkommande julklapp till de två killar Roland har anställda i firman samt till en god vän som han jobbar mycket åt.  Jag får gå med och köra (!) och äta.

Men på förmiddagen ska han jaga först förstås, på Sandtegen blir det med systerdotters man A och döttrar. Deras mor ska slita med en sista tenta på sin långa utbildning och hon behöver lite lugn o ro.  Jag ska ha en lugn o stilla dag med lite städning efter helgens fester.

Enligt agendan så firar vi sonens födelsedag på torsdag samt säger adjö till de tyska vännerna som åker då, skjutsar sonen till tåget i Åmål på fredag,  bjudna till goda vänner i Snarkil på lördagkväll, på lördag på dagen kommer vår gode vän D o G från Frankfurt hit till sitt hus i Sillerud, på söndag nyårsafton så ska vi fira nyår nere vid sjön har vi tänkt (men vädret ser ut att bli grymt med regn o blåst!). Sen är det mesta oskrivna blad. Men ett par dagar blir arbete på skolan för att hinna i fatt med praktisk matte och lite annat. Ja, på trettondagsafton har vi gäster själva förstås.

Det blir ungefär som det brukar vid längre ledigheter. Vi tar igen det sociala liv som inte hinner med / orkar med när vi jobbar.

Kommentarer
Postat av: Anki

Ha det så trevligt!
Jag har forskat om Janssons frestelse, och min avhandling finns nu att läsa på min blogg.

Postat av: Inga M

Tack snälla Anki för hjälpen med Janssons frestelse!! Inget av detta har jag hört talas om förut. Kanske borde man stava det Janzons frestelse efter detta?

2006-12-27 @ 15:23:44
Postat av: Ninni

Då kan du vinka till min bror han är här från Stockholm för att se på hockey...han sitter också i en loge!
Heja Färjestad..och ja dom möter Malmö!

2006-12-27 @ 18:01:22
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Anonym

- det är bara att ta som eget!
- andra avsnittet av snapphanarna var sämre än det första, ny tombola ikväll (tredje avsnittet)!
- hockey, med tillbehör, inte så illa, själv ser jag nästan aldrig hockey på riktigt, inte bandy heller för den delen!

2006-12-27 @ 18:02:38
URL: http://.latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Inga M

Latmask:Nej jag ser inte heller på hockey annars, men den här kombinationen mat o hockey är inte helt fel. Det blir liksom lite mer att syssla med. Man kan gå omkring i restaurangen och gå på toaletten utan att störa någon.

Ninni: Jag såg kanske Din bror, vet ej. Vi satt inte i loge utan i restaurangen på kortsidan.

2006-12-28 @ 00:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback