Välkommen Oskar, taxvalp i bild!

Välkommen Oskar, taxvalp i bild!
Här är lille Oskar, taxvalpen som Roland hämtade i Västerås idag. Nu är han vår! Han är jättesöt och kan ligga still i knät på kvällen och snossa och han luktar så där gott som valpar ska!


Kommentarer
Postat av: Ninni

Men åhh va söt, taxvalpar är bedårande!
Vilka fina bilder du lagt in på barn och barnbarn!

Postat av: MariaMagdalena

Visst är de ljuvliga, och jag håller med om att de luktar ljuvligt. (Du är inlagd under mina favoriter, så jag har alltid din bloggadress...:-)).

2006-08-26 @ 08:22:44
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Annaa M

Åh så söt! Särskilt de där klumpiga tassarna.

2006-08-26 @ 13:29:49
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Åh en sån söt promenadlimpa...

2006-08-26 @ 14:59:41
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: gunsan

Inga... lille Oskar... han kan ligga still i knät på kvällen ha ha ha ...jag förstår dagen ...En bushärlig tid framöver... Ska det bli jakttaxing,kanske?
För mig skulle det nog bli val hos Djurens Vänner ... de har så många som vill komma till hundälskande matte-husse fölk :)
Men nej nej nej inte än ... ÅÅÅÅ ... har haft hund/hundar sen jag var 5-6 år... men Vi har inte bil och det gör det lite svårare... trots allt. Låna visst men ... passar det utlånaren då man behöver???? kram till ER med förstås med tanke på sista kram meningen... Härliga tider strålande tider :)
JAZZ-OCH-OSKAR-NOS-KRAM :)

2006-08-26 @ 18:35:38
URL: http://gobbe.blogg.se
Postat av: Camilla

ojoj vad söt Oska var!!! puss på honom, minns när jag träffade pappas Axel första gången hur LITEn han var och såååå gosig... valpar och kattungar är sötast när de är små! Mmmmmmm Ge honom en puss från mig!

2006-08-27 @ 19:45:20
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: Carl

Men oj så fin! Jag minns när vi hämtade vår lilla strävhåriga tax. Ja, visst luktar de gott! Lycka till med allt. Kom ihåg att taxar har en stor egen vilja som kan vara svår att handskas med..! Ni fixar det. Kram hej

2006-10-30 @ 17:22:17
URL: http://www.sundaybrunch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback