Oskar sängkompis!

Oskar sängkompis!

Här vilar vi lördagsmiddag. Innan gick vi en liten kort tur över kornåkern ner till Liane, till min svärmor. Men hon var på Nysäters marknad med sin syster i Bäcken, så vi pratade med Rolands farbror N som bor i samma hus. Han tyckte det var roligt att vi döpt valpen till Oska. Oskar på Liane  hette en morbror till N och han bodde också på gården för länge sedan. Oskar brukade gården tillsammans med Ns pappa en gång i tiden.  N är 88 år i år, men fortfarande pigg o vital och går långa promenader varje dag.

Men så här ser alltså Oskar ut när han vilar middag. Vi ligger på  min säng, helt emot alla principer i huset om att inte ha hundarna i sängarna!  Jag misstänker att lille Oskar kommer att charma sig tvärs igenom ett antal principer här.

(Det var för frestande  att göra rubriken på detta inlägg, får se om den fastnar i någon censur)


Kommentarer
Postat av: Excessa

Hundar är flockdjur och vi är flockledare.. hos mig får den hund som känner att den behöver närhet, trygghet eller värme ligga bredvid, både i soffa o säng..
Oskar är bara så göörsöt! Hoppas att han och Jazz trivs tillsammans.. annars kommer jag gladeligen ner o hämtar en av dem..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback