Hemska jullekar

Igår hade vi traditionsenligt jullekar i sporthallen för de yngsta barnen på vår skola. Det har vi sista dagen före jullovet. Jag har aldrig varit med förut, har alltid lyckats slingra mig och gjort andra arbetsuppgifter istället, men nu i år var jag tvungen. Och det är precis lika vidrigt som jag föreställt mig. Fast det är möjligt att det är som kollegorna säger; -barnen tycker att det är roligt. Så jag offrar mig utan knot. Men alla barn gillar det inte. En av mina elever hoppade upp o ner av ilska och viftade med armarna i luften av upprördhet och vrålade  - Varför måste jag hålla på med såna här dagisgrejer. OOOOH!! När vi var framme vid raketen så var han i upplösningstillstånd.

Efter skinksmörgås i matsalen fick eleverna en lång uterast. Vår skola är byggd på en höjd så vi har fantastiska åkbackar runt huset. Barnen utnyttjar det verkligen och nu var det fart i isbanan som 5-6orna gjort. Tyvärr är det nästan ingen snö.

Jag fick en jättefin korg med frukter, glögg o choklad av barnen och föräldrar. Det känns trevligt att få och jag uppskattar det verkligen.

Igår bjöd Roland de som arrenderar vår gård på jultallrik på travmuseét. Det är alltså bröderna Jacobsson; Olle, Göte och Kent. Ja, jag blev också bjuden. Det var trevligt och gott.

Mvh Inga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback