Älskade barnbarn Moses har lämnat jordelivet!

 Många tårar, stor sorg och saknad är det!  Så här fint skriver hans mamma Malin, vår dotter, på sin facebook om Moses och vi har lov att dela. 
 
 "❤❤❤ Älskade MOSES Elias ❤❤❤
Har rest vidare mot nya äventyr ! Han lämnade jordlivet på natten till den 2a oktober och var då omgiven av sin närmaste familj .
"Blåser det en vind, känn en fläkt av välbehag
Njut av var minut varje skimrande stund
Längtans starka lust hörs i dina andetag
Sorg och glädje möts i var sekund " ( fast med dig var det mest glädje)
Moses berättade i augusti att han var helt ok med det som skulle ske och att han inte kände sig orolig. Han berättade också att han tänkte vara kvar tills det blev riktig höst och så blev det.
 
Sorgen och saknaden är bortom ord men det är också tacksamheten över att ha fått vara här med dig ! "En stund på jorden ! Hur underbart var inte det " ⭐⭐⭐ Moses själv var helt övertygad om att han inte skulle lämna oss utan fortsätta finnas fast på ett nytt sätt! Jag känner den närvaron varje dag 💕
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Det kommer vara en öppen Begravning i Backens kyrka den 28 e oktober kl 13.00 (ta med handblomma och ta exakt de kläder som känns bäst ! 🌺🌷🌸
Alla som vill och känner sig berörda av detta på något sätt är så varmt Välkomna ❤💕🌸 jag vet att det var så Moses ville ha det !
 
Efter begravningen är det Minnesstund på Klockargården i lite närmare krets då antalet platser är begränsat . Om man vill delta där så görs anmälan till Umeå begravningsbyrå telnr : 090- 777160
Vi får en del frågor om kondoleans och har tre alternativ som vi enats om och som känns bra :
Som många vet gjordes en insamling för att Moses skulle få alternativ behanndling i Mexico . Det var en bra behandling men den kunde inte rädda Moses. Jag har kvar en skuld på ca 80 000 kr och om det känns rätt så skänker man till insamlingen på min swish telnr 0709720878 och märker med "Till minne av Moses "
Det andra alternativet är Barncancerfonden eller Plan International
Kärlek till alla ni som funnits med och finns med oss på den här resan ! Moses undrade då och då hur vi skull kunna tacka er 🌸💕❤"
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så fint och vackert Moses mamma skriver om honom <3
Beklagar er stora sorg <3

Svar: Tack för omtanke. Ja, Malin uttrycker sorgen väl, men också glädjen över att hon har fått många lyckliga stunder med Moses.
Inga Magnusson

Postat av: Lillan i Cornwall


Jag beklagar djupt din stora sorg Inga. Det riktigt värker i mig av medkänsla.

Svar: Tack för omtanke Lillan!
Inga Magnusson

2021-10-20 @ 15:43:06
Postat av: andreas Böhnke

Jag beklagar å det djupaste er sorg.Har inte ord för vad det må fattas er

Svar: Tack för omtanke. Många tårar har det blivit!
Inga Magnusson

2021-10-20 @ 19:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback