Vi gjorde i ordning sommarhuset igår!

Vi byggde  sommarhuset för precis 10 år sedan, lite av jubileum i år alltså.  Det hyr vi ut med  båt veckovis till fiskare under sommarhalvåret och då ser det ut så här. 
 
Det går att vika bort glasväggen mot altanen, trevligt på sommaren
När vi dukar i allrum och på altan så ryms många gäster.
 
 
Kamin finns och den värmer snabbt, mysigt när det är kallt
 
Bastu och gästrum och förråd.
Gästrummet gillar jag med den här fondväggen och gröna växter
Utsikten från gästrummet
Och här är bastun, den vedeldade, tovade ullmössor finns.
 
Ett par sovrum är det i sommarhuset, det här har elevationsbäddar.
 
Jag är svag för guldspeglar och en finns i våtutrymmet på sommarhuset. Köpt på Nysäters Hem o Antik förstås, dom har alltid fina  guldspeglar. Lampan är kopia på en gammal lampa, köpt på något som heter Sekelskifte tror jag.
 
Igår gjorde vi iordning sommarhuset för att kunna vara där själva ibland fram till nästa säsong. Det finns rejäla överdrag för alla kuddar, madrasser och sängar. De är nu alla tvättade i 60 grader. Matskåpet är tömt på kvarglömt och vi har fyllt på med nytt. Handdukar är upphängda och lakan på plats. Hygienartiklar och lite extrakläder hade vi med. Ett par dagars arbete men värt besväret. Nu är allting rent och fräscht, vi kan åka dit och vara där några dagar ibland, det blir oftast för jakt. Ibland tänker vi att vi borde flytta hit och bo här, det är trivsamt, lättstädat och lagom stort för två personer, men än så länge har det inte blivit så. Vi får se hur det blir framöver

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ert mysiga sommarhus låter som det optimala boendet för två personer. Med den vyn hade jag inte tvekat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback