En fin vecka har vi haft med gäster på Liane

Stockholmssonen med familj och hans svägerskafamilj har varit på Liane under barnens höstlov. Det är så roligt att få ha dem här, vi har ju inte träffats så mycket under Corona-tiden. Det blev lite olika aktiviteter som inte är så vanliga i huvudstaden. Klättringen sparas till sommaren men fyrhjulingsåkning i skog och mark blev det ibland, svampplockning vid ett par tillfällen
 
Just den här dagen till ett fint tjärn  för grillning, vattenlek i bäcken och lite svampplockning.
 
 Korvgrillning förstås
 
 
 
 
 
Beredning, tillagning och äting av tjäder blev det också, så gott!
 
Tjäder en dag och rökt rådjur en dag den här veckan, lite ovanlig mat.
 
Här hjälper alla till med att fixa  åtel för vildsvin. 
 
Älgar syns förstås ofta från Liane.  En stannade nästan en hel dag!
 
Plöjning var det runt huset och det blev också möte med arrendatorer. I grillhuset där nere var det förstås eldning och grillning ibland. Det går bra att leka med gungor,  lekhus och ta upp  lekgrejer som finns i källaren. Liane har två lägenheter så det är gott om plats för två familjer med sammanlagt fem barn
 
Ny tv med nya finesser blev det på Liane den här veckan, Peter kom med den!
 
 
Med gemensamma ansträngningar fälldes flaggstången på Liane för att repareras. Lina tog den här fina bilden en dimmig morgon. 
 
En dag åkte vi till Töcksfors köpcenter som nu börjar få kunderna tillbaka (roligt lek-flygplan för barnen!) och en tur till Norge för att tanka billig diesel.
 
Det har på olika sätt varit en händelserik vecka för oss och barnen har med sig nya upplevelser från livet på landet. Vi glädjer oss att äntligen ha fått träffa dem och deras föräldrar, nu dröjer det ett tag till nästa gång.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback