"Musikks" favoritplatser!

Han är för stor för att få plats i knä men han älskar att ligga på våra utsträckta ben! Här har jag fötterna på fotpallen och Musikk ligger på ett täcke för att inte ramla ner mellan mina knän! ;- ) . Stilen är minst sagt avslappnad, kolla bakbenen!. Han ligger liksom och njuter och bara knorrar lite ibland!  Ser ut som han ler! Så här är kvällarna framför teven numera, varmt och skönt! Det är så mysigt att ha en valp!
 
 
Dunkervalp Musikk älskar värme! Det här är favoritplatsen ute när solen skiner, går in under bordet i skuggan när det blir för varmt. Han valde platsen själv och så lade vi dit dyna och täcke. Han ligger gärna på golvet i hallen också där vi har värmeslingor. Aptiten är glupande, han får torrfoder valp och även färskfoder. Verkar som om magen mår bäst av färskfoder och det får de andra hundarna också. Vi väger honom varje helg och han verkar öka 1 kilo i veckan, är nu nästan 12 kilo. 
 
Vaccin fick han vid 12 veckors ålder. Det gick bra, tror inte han kände det ens. Och så ska han få fästingmedel. Vi har plockat någon på honom redan och med värmen som är på väg så blir det besvärligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback