Stuga i Värmland att hyra!

 
 Vår stuga är ledig för uthyrning i år 2020 veckorna 22, 23, 24, 25, 39. Stugan ligger i ensamläge och passar den som vill ha lugn hemma-semester. Den är hundtillåten, har 5 sängplatser i två sovrum,  är fullt modernt utrustad, har snabbaste  wifi, ligger 150 m från vatten och båtplats.
Fin grillplats hör till stugan. 
 
Det går att hyra också att hyra stugan tillsammans med båt för fiske 10 / 15 hp eller 30 hp med ekolod. 
 Vid vattnet ligger förråd som går att låsa in fiskeutrustning i. Flytvästar finns förstås där att låna. Vid bryggan placerar vi den båt som önskas. Det går också att få extrabåt  så två båtar disponeras under hyrtiden.
 
De här bilderna är på den stora båten som kan följa med huset, 30 hp. Det finns en mindre båt  att välja om man vill, också en Linder alu, men med 10 eller 15 hp. Alla motorerna är fyrtakt.  
 
 
 
 Vår sjö heter Östra Silen, två mil lång med många vikar, näs  och öar vilket ger ett spännande fiske. Max-djup är 48 meter. 
 
750 meter från stugan ligger båtramp för den som vill ta med egen båt. Här finns också en kommunal badplats med  långgrund sandstrand och badbrygga.
 
 
I Östra Silen finns flera olika fisksorter; bl.a.  abborre, gädda, röding, gullspångslax och bäcköring. 
 
 Bäcköring fångad för några veckor sedan
 
Abborrar
 
 Stugan syns i vy från söder med altan och hundrastplats.
 
 Kök - vardagsrum
 
 
Ett sovrum
 
 Ett sovrum
 
Området runt stugan är rikt på vilt, goda chanser att se älg och rådjur och olika fågelarter
 
 Den som är intresserad kan få mer info genom att  maila
[email protected] 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Synd att stugan inte är ledig senare för den hade varit något för oss! Nu är det förvisso mer än två timmars körning men... Jag menar hur ofta hittar man en stuga med hundrastplats?

Svar: Va synd! Stugan har varit bokad från mitten april till mitten oktober sedan strax efter jul, mest av tyska gäster, många återvändare. Men de har reseförbud pga Corona fram till mitten juni, därför har vi fått återbud på de här veckorna. Hundrastplatsen gjorde Roland för stamgäster som kommit varje sommar i 20 år. De sysslar med hundsport och kommer i höst med en finsk spetshund, en valp. Ska bli så roligt att se.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback