Idag kom Glenn och satte in ett glasparti till som vindskydd.

Vi har ibland funderat på att glasa in vår stora altan, eller delar av den. Men vi trivs rätt bra med att ha öppet. Så vi tänkte att vi kan istället kalla på Glenn vid Årjängs glasmästeri och be honom sätta in ett glasparti  till mot västanvinden. Glasen till höger satte hans mor och Gert in för några år sedan och de funkar bra, men kunde gärna vara en skiva till.  Nu hade det nya glaspartiet kommit färdigt i aluminumramar. Så Roland tog bort räcket och förberedde.
 
 Glenn kom och skruvade fast det hela. Det gick snabbt för allt stämde.  Det ser snyggt ut, bra arbete,  gjort av en trevlig kille! Han verkar ha mycket jobb och det kan man förstå. Han skulle till Signebyn och mäta upp nåt nytt också idag.
 
 Nu är det klart och vi kan sitta på altanen utan att få så mycket västan-vind! Ska bli roligt att testa framöver under sommaren, vi kanske inte behöver ha mer glas än det här runt oss.  Vi har kompostnät på staketet runt altanen så att hundarna kan vara med oss.
 
(Jag delar ofta långa ord med bindestreck. Det beror inte på att jag tror det är "rätt svenska", för det är det inte.  Jag gör det för att jag har jobbat många år med människor som har läs- och skrivsvårigheter och därför vet jag hur mycket långa ord saboterar i läsningen. Absolut lättare för dem att läsa när man delar upp dem med bindestreck. )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback