Vånda!!! Ny mobil blev det idag!

Jag hatar verkligen att behöva skaffa nya maskiner och apparater! Det är alltid krångel att lära sig nya system och knappar och kablar och finesser. Nu har den gamla kameran krånglat länge. Den är superbra den första tiden ( har haft tre samma!) men sen börjar fix o fokus kärva, det går inte att få skärpa på bilderna så nu tänkte jag inte ha någon mer av samma märke.  Telefonen har varit gammal länge, Samsung 4 nånting, behövde också bytas ut, den var sliten och allmänt åldrig.
 
Tänkte göra det enkelt för mig och strunta i att släpa omkring på både kamera och telefon, bara ha telefon som tar bra bilder. Blev inspirerad av Iris i Hallsbergsgruppen. Hon använder en bra mobil så jag fick info om märket av henne och beställde en sån på Audio Video / nya Elon i Årjäng av Peter. Jag fick god hjälp i butiken fast Peter inte var där, men han som ordnade allt ville inte vara med på bild. ;- ) Stort tack ändå!
 
 
 Den här blev det, en Huawei med flera kameror och Leicaobjektiv. Tur som en tokig hade jag eftersom det var kampanjpris på den här telefonen nu. Det blev rimligt. Dom som jobbar i butiken är snälla och hjälper till med att ladda ner från förra kameran ( så där drygt 1000 bilder och en massa annat tjafs). Vägg i vägg med Audio Video/ Elon är banken som hjälpte till att lägga in Bankid och nu ska jag kunna swisha också ( har värjt mig länge!!)  Tack för det snälla banken, Västra Värmlands Sparbank som fortfarande har kontor i Årjäng vilket vi uppskattar!
 
Nu  jag ska försöka lära mig en ny telefon och ny kamera i mobilen. Upptäckte direkt att jag inte kan koppla upp på Facebook, vet inte hur det går till. Och att jag måste ha en kabel till för att koppla telefonen till datorn när jag laddar bilder. Kan inte hålla på och rycka ur laddningskabeln hela tiden.  Säkert ett antal andra grejer som jag inte begripit än. Suck! Tålamod!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tekniken ska bara fungera så det blir alltid ett orosmoment när något behöver bytas ut. Tack och lov så är husse en fena på tekniska saker så jag överlåter med varm hand allt till honom och sedan så får han ge mig en snabbkurs.

Lycka till med nya telefonen. Hoppas ni ska trivas bra tillsammans :D

Svar: Tack! Jag kan i alla fall ringa på den! ;-)
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback