Nytt jakttorn på plats!

Roland har strävat och snickrat på ett nytt jakttorn ett tag. Igår skulle det placeras. (Inlägget om inkallning finns längre ner, man får scrolla)
 
Han tog det på pallgafflarna på traktorn och körde det till rätt plats. D hjälpte till och kom med grejer på fyrhjulingen. 
 
Här blev det placerat
 
Nu på plats, stabilt förankrat under överinseende av D och B. Ett jakttorn är bra av flera skäl. Trevlig plats att vänta på villebråd, bra utsikt över området, kulfång blir ner i marken, syns inte så bra med kamoflage (kommer nog), tak över huvudet, säker plats om man skjuter arga vildsvin.
 
Att döma av spåren runt tornet så kanske det inte enbart kan användas för älgjakt. Vildsvin syns ofta här och har bökat.
 
Efter avslutat värv så åkte vi alla hem hit och tog en stabil eftermiddagsfika med nygjord  risgrynskaka, hallonsylt och kaffe. 
 
Dagens agenda har lågt tempo. Först sovmorgon och därefter lång frukost med tidningsläsning för min del. Roland for med dunker Hej ut i skogen. Sen ska jag förbereda kvällens äting. Vi har bjudit ett gäng på älgkött. Det blir porterstek idag, länge sedan vi åt det, förberedde igår. Desserten har jag inte klurat ut än men troligen nåt med äpplen. En långtur med tax Seffrin borde det bli. Nu närmar sig hans jaktpremiär.
 
Inlägg om inkallning med Garmin finns alltså nedanför det här inlägget. Man får scrolla lite
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback