Halloween barnbarn Umeå!

Eftersom vi inte har några barnbarn i närheten så blir Halloweenfirandet inte så påtagligt. Och det är ingen helg vi har traditioner i. Men barnbarn Lovis i Umeå har firat förstås, det kom bilder
 
 
 
Kan också meddela att tax Seffrin verkar piggare. Han har ätit en omgång hundmat, har inte druckit så jättemycket under dagen men jag har mätt upp hans vatten så jag ska veta hur mycket det blir. Sen har han legat och slöat det mesta under dagen, men det är ju rätt vanligt. En hund vilar större delen av dygnet en normal dag. Han verkar vara på gott humör fast inte jättepigg. 
 
I kväll ska vi testa en ny maträtt, inte så ofta. Det är fläskytterfilé i sockerkaksform. Jag fick tips i Hallsberg att den skulle vara god. Köpte en sockerkaksform i rostfritt för de jag har av aluminum vill jag inte laga mat i. Aluminium är inte så nyttigt. Jag har inte lyckats så bra med kotletter förut så det kan bli en chans. Sen får jag renovera min bästa efterrrätt som jag glömde bakpulver i förra gången, den blev bara klet.  A och A kommer och hjälper oss med testandet, ev. dotter M med också om hon inte har något annat för sig. 
 
För övrigt så har jag börjat komma i fatt nu med att landa hemma igen. Tvättberget är nästan besegrat. Tänk att det kan bli så mycket lortkläder  av två pers på bara några dagar!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Skönt att han inte är sämre i alla fall men ni får hålla koll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback