En låda full med bra-å-ha-sladdar! Så vansinnigt att spara på dem!

Jag vet inte i  hur många år vi slängt ner såna här sladdar och kablar som varit överflödiga, hämtade ur kasserade apparater, i den här lådan. Jag har ingen aning om vad de passar till längre. Nu svämmar det över! Säkert bara vi som sysslat med det här korkade samlandet. Måste ta mig samman någon dag och gallra ur och slänga det som är helt onödigt, vilket är det mesta. Kan bli några skarvsladdar kvar, annars åker resten ut. Undrar hur man sorterar sladdar i soporna förresten??
 
Vi har pratat med arrendator -Olle igår  flera gånger. Vi planerade en utflykt ut på Värmlandsnäs, men skjuter lite på den några veckor tills Ekenäs är mer öppet.  Hos Olle på Guterud har man haft ett par dagars inspelning av Allt för Sverige! Det har handlat om att slå med lie och en del annat av äldre jordbruksmetoder. Mycket tid för inspelning och så blir det bara några minuter i TV-program. Det handlar ju om amerikaner som söker sina rötter.
 
Istället för Ekenäsutflykt så åt vi lite god mat under kvällen. Vi tussade ihop gamla vänner med nya vänner och det blev riktigt bra. Traditionell svensk mat med Jansson, sill och sånt åt vi. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vi hade en liknande samling och endast en förlängningssladd fick stanna. Resten körde vi till tippen med och kastade i avdelningen för elektronik. Finns ingen anledning att behålla sådant skräp.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback