Stortrav igår i Årjäng!

Årjängs stora sprinterlopp på Sveriges vackraste travbana! Det brukar kunna bli en publik på bortåt 12.000 personer. Det är mycket i lilla Årjäng som bara har 10.000 i hela kommunen. Vet inte hur många det var i år, men mycket folk var det i solskenet. 
 
Det är roligt och spännande att spela lite på vem som ska vinna i varje lopp. Eftersom jag inte kan nåt om hästar så får jag hitta på någon strategi att spela utifrån. För rätt många år sedan på Bjerke i Oslo så spelade jag på de snyggaste kuskarna och vann alltså 900 kr sammanlagt den dagen! Det räckte till maten också på den tiden. Fast numera är kuskarna så inpackade i sina hjälmar så man ser inte hur de ser ut. Den strategin föll alltså igår i Årjäng.
 
Nu spelade  jag istället  en liten peng i varje lopp på den häst som experterna i Travprogrammet och spelarna för dagen gjort till favorit på oddsindikatorn, ofta samma häst. Tänkte att jag nog inte skulle vinna så mycket på varje häst för de var ju lågoddsare och inte vinna varje gång men tillräckligt många för att gå jämt opp till slut. De hästarna var ju i alla fall experternas val, de borde veta.
 
Men alltså  jag vann inte en enda gång!!  Inte i ett enda lopp tippade experterna rätt vinnare!!  Såååå dåligt!
Så  jag blev inte rik igår heller, bara tacksam att jag spelat bort rätt blygsamma pengar och att det ändå var spännande att försöka.;-))
 
Igår kväll beklagade jag mig över den misslyckade spelstrategin för en god vän men han visste på råd. Han har en kompis som behärskar  algoritmerna, så nästa gång måste jag testa ny strategi!  ;-)
 
Vi måste lämna travet innan det var slut och hann iväg precis innan regnet och åskan tog vid. Efter en del plikter så fick vi en trevlig kväll med goda vänner i tre generationer! ;-) Mer om det senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback