Välkommen nya kameran!

Vi har ju varit inne i en period av maskinhaverier; dammsugare, våffeljärn, espressobryggare osv.  Så helt logiskt så gick min kamera sönder också. Zoom och avstängning slutade fungera och det var  en del imma inne i kameran. Reparationer skulle kosta mer än en ny kamera så det fick bli en ny kamera. Alltså välkommen Panasonic Lumix TZ90!   Den kommer att få hänga med mig varje dag, liksom föregångaren TZ 80. Jag har inte hunnit läsa på eventuella skillnader mellan modellerna än, men allt ser bekant ut och det är jag tacksam för som inte gillar nymodigeter. 
 
Fortfarande tacksam mot Malin H - R på Not Quite som tipsade mig om att köpa just Panasonic TZ-serien! Den har varit så bra, hoppas den nya också blir lyckad
 
Tack snälla Peter på Audio Video i Årjäng för hjälp med kameran, jag fick den snabbt. Och tack för de 5 telefonsamtal som Roland behövde i kväll för att kunna installera den lilla grejen som han köpte hos dig idag och som för över C More hockey från en dator till en annan via telefonapp och padda. ;-)) Nu verkar allt funka. Vi borde alltså kunna följa första semifinalen FBK - Djurgården var vi än befinner oss. Magiskt och obegripligt!!!
 
Och hej då gamla Lumix. Den har kämpat tappert i alla väder och temperaturer. Börjar se sliten och kantstött ut. Batteri och minneskort går att använda på den nya kameran.
 
Igår kom tornfalken men jag har inte kunnat fånga den på bild än. Det är exakt samma datum som förra året. Perfekt programmerad fågel!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Lag har en Panasonic Lumix men jag är inte speciellt imponerad av den så den används väldigt sällan. Däremot går min Nikon systemkamera varm. Hoppas du ska trivas med din nya kamera.

Svar: Systemkamera är förstås ett strå vassare! Förstår att du gillar den. Fördelen med Lumixen är att den går ner i fickan, jag har den alltid med mig.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback