Tvättberg blev det plötsligt!

 Det blev ett berg av tvätt helt plötsligt! Fast det är bara att systematiskt beta av . Jag har förstått att jag är gammaldags som fortfarande tvättar som jag lärde mig på husmodersskola 1964 (!!) , dvs vittvätt 90 grader med tillsatt vitmedel / blekmedel, kulörtvätt 60 grader utan vitmedel / blekmedel, 40 grader fintvätt resten. Tror att de flesta tvättar allt osorterat på fintvätt 30 - 40 grader. Men jag gillar egentligen att hålla på med tvätten så det är inte synd om mig. Det är en fyrkantig plikt som jag tror passar mig.
 Det gamla torkskåpet har tjänat ut för länge sedan och används bara att hänga tvätt på. Handdukar torkar i en svineblink när de hängs här. Mangeln som står där borta är inte heller ofta använd, minns inte när senast.Men den får stå kvar, kan vara bra till någon duk.
 Oftast räcker det med varma element och att gubben eldar ordentligt i pannan så torkar det snabbt utan dålig lukt. Om inte så finns det en avfuktare att ta till, men det är sällan. 
 Förhöjningarna under tvätt- och torkmaskin är suveränt att ha. Underlättar att slippa stå krokig för att komma åt inne i maskinen. Tumlaren använder jag i stort sett aldrig, bara till speciella plagg.
 Den här tvättstugeväggen gillar jag bara! Den blev bra. Tur är det för nu kommer jag att tillbringa mycket tid i det här utrymmet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback