Annandag påsk på Liane

Det skulle göras koja i skogen och en bro över bäcken på vägen dit igår! Det hade Robin lovat så gossarna gjorde ritningar innan på hur kojan och bron skulle se ut. Här är bäcken, bron, Bill, Bobo och Robin.
 
 
Kojan blev konstruerad så här. Och gossarna fick tänka mycket själva och lösa problem som uppstod. De något ovanliga huvudbonaderna som de har på sig fick de på Ica Sillerud av Rickard. Tydligen var de bekväma för de har hängt med hela helgen. ;- ))
 
Brobygge
 
Färdig bro
 
Det gick bra att fika hos oss på altanen också, rätt varmt i solen och vindstilla
 
Bonnie fick sin hett efterlängtade möjlighet att sitta i fyrhjulingen med ballonger. Det var en av hennes två födelsedagsönskningar för någon månad sedan. Hon har väntat så och tydligen pratat om det sedan dess. 
Till sist var vi bjudna på grill i grillhuset av våra gäster. Kanongott var det och nu måste jag bara göra tsatsiki! Det är så gott. Och stekt svartkål en ny rätt. Vi tvekade länge om sittning ute eller inne, men det blev till slut ute. Ingen värme direkt men vackert solsken. Så blev sista dagen tillsammans. Idag bär det av tillbaka till huvudstaden med alla. Och tystnaden lägrar sig åter över Liane. Lika ledsamt varje gång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback