Bill-dag nr 2

Här vaknade vi tidigt igår , kl halv 7! Det blev en god stunds såpbubblegöring på morgonen och farfar åt frukost på verandan.
Vi hade tidigare fixat en såpbubblemaskin som drivs med batterier och som egentligen är en fläkt, snurrar runt. Det blev massor av bubblor och de gick högt, upp över huset, över högsta träden på tomten och ända ner mot Liane. Det var så roligt.
 
Ett par långa pass hjälpte Bill farfar med lekstugan. Han bar brädor, räckte spik och skruv, körde skruvdragaren. och inte minst så målade vi två väggar röda med falu rödfärg. Den sista halvtimmens mälning så sjöng och hoppade Bill så roligt var det. Men till slut blev han trött i armen, det är ju rätt tjock färg.
 
Lunchen blev stekt blodpudding som gick att svalka av med såpbubblemaskinen och så måste man förstås ha de nyinköpta Kid Peltor för att dämpa ljudet av maskinen. De har hängt på hela tiden. Favvo var också målarhandskarna.
 
Till slut kollade vi på Spring Väst i Svensbyn och det blev förstås klättring i den nya spännande klätterställningen.
En succé!
Det finns mer bilder över dagen men de får komma senare.
 
Och idag  är sista dagen, då åker Bill hem igen till Stockholm tillsammans med pappa som har varit i Karlstad ett par dagar på jobb.
 
De åker rätt sent på eftermiddagen och förhoppningsvis är alla fotbollsfans redan parkerade på Friends Arena när de kommer hem. Men visst är det nervöst med ligafinalen Manchester United - Ajax. Det väntas 20.000 entusiaster från hemländerna till matchen. Och Manchester Uniteds fans har meetingpoint innan i Vasastan på Rörstrandsgatan, nära Markusfamiljens bostad för de är tänkta att ta sig till Friends via pendeltåget från Karlbergs station. Hoppas allt går bra, att fansen är lugna och att terrorattackerna uteblir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback