Födelsedagsfirande på stenen igår torsdag!

Vi valde att åka ut till stenen med Busterbåten för att fira en god vän på födelsedagen.  Det var lugnt och stilla och lagom varmt. 18 grader i vattnet.
 
Nu hade några fler lagt i sina båtar men många platser gapar tomma än i småbåtshamnen
 
Dit var siktet inställt.
 
Efter vägen på stränderna såg vi djur, bl.a. kanadagässen med ungar. De här små liven är en viktig orsak till att det är förbud att ha hund lös nu. Vi hoppas förstås att alla respekterar det, naturen är som en enda stor barnkammare en tid framöver.
 
Daniles kvigor är så roligt att se. De har härliga dagar och kan njuta av tillvaron så där som man skulle önska att alla tamdjur världen över skulle kunna. Men Sverige har ju en unik lagstiftning om skydd och god hantering av djur, Daniels djur har det bra!
Det här var målet för vår lilla sjöresa, stenen med sittplatser och en fin grillplats, samt sagolik utsikt.
 
Vi lade på medhavt kött på grillen direkt för vi var hungriga, fast innan så sjöng vi förstås  och hurrade för födelsedagsbarnet. Roland hade John Wayne-hatten på sig som han köpte i Seattle och skjortan och halssmycket därifrån.
Fler och fler anslöt så småningom och till slut tror jag att vi var 12 stycken. Det här födelsedagsbarnet har många vänner. En trevlig kväll hade vi. ;-))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback