Onsdag på Liane

 
Dagen tillbringade barnfamiljerna vid Badbarna som är en badplats nära Årjäng. Sen blev det äting hemma hos oss för alla, pepparrotskött på älg och så lite falafel och köttbullar för de som var hågade.  En magisk bild när Carin (t.v.) o Lina (t.h.) går från Liane till oss på Lihaget med de små döttrarna Lou och Bonnie.  Vi kunde sitta ute på altanen. Det blev en stunds grejande med hundarna, dvs gamle Jazz. Sen tog vi med fika ner till Liane med  glassbar och mycket lek. Det är fantastiska dagar när vädret är nådigt som idag, varmt, soligt och ingen blåst. Första riktiga sommardagen.
 
Roland o barnbarn lilla Lou går ut med Jazz. 
 
Bill o Bobo funderar över hur man kan använda vattenballongerna. 
 
Senare på kvällen blev det allmänt krig med vattenballonger på Liane. Här är det Robin som jagas.
 
Premiär med gummibåten vid Badbarna under dagen
 
 
Roland fixade till nätet på målbur nr 2 igår.
Son Markus målade knutbräder på Liane. Det blir så fint. På måndag ska vi få skyliften så det går att tvätta och måla även vindskivorna. 
 
Tja, och jag då? Jag  lagade mat under dagen och pysslade en del  med växtligheten runt huset och lite datorjobb. 
 
Vi hade också goda vänner som tittade in som hastigast D och G med son Stephan och hans två barn Winnie och Jonatan. Så roligt att ses, det var ett par år sedan. Stephan med familj har bott i England några år. Han forskar på våra nyttigaste djur; humlor,  men nu är familjen  tillbaka med boende i Tyskland. Just nu alltså på semester i Sillerud.
 
Roland o jag avslutade vår dag med motionsturer med hundarna och till sist en viltsafari som inte gav så mycket, bara 5 rådjur ingen älg.
 
Idag  blir det trevliga besök på Liane. Son Markus o hans Carins goda vänner från Stockholm. Där bor de i samma hus nästan, son Emmet är Bills kompis. Även son Markus svågers föräldrar kommer hit till Liane. Det blir säkert  tid på badstrand först mitt på dagen, sen gör vi nog gemensamt grillknyte på Liane om vädret håller i sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback