Klättring och grillknyte igår lördag!

Vi hade goda vänner på besök, flera generationer. Det blev klättring förstås under kvällen och så äting med grillknyte. Här är lilla Bonnie som förbereder sig för sin klättring. Hon är bara 2.5 år men vill gärna klättra lite. Liten film på hennes klättring finns på min facebook.
 
Bill berättar för Bonnie hur hon ska sätta händer och fötter. Han har klättrat upp den röda leden flera gånger ända upp och känner sig säker nu.
Charlie delade ut påsar till alla med mumsigt innehåll. Populärt!
 
Filip lekte själv ibland
 
Här är vi allihop, tror sammanlagt 17 stycken med stort och smått! Grillknyte funkar bra, alla tar med sig det man vill äta och så ställs det upp tillsammans. Sen blev det, på Bills begäran, glassbar. Avslutning på dagen blev för barnens del fotboll och vattenballongkrig! Många glada rop och skratt under kvällen. 
Här klättrar Anders också för att testa och det blev visst godkänt. Roligt med en enkel led där barn kan lyckas direkt, inte så lätt att hitta en sån. De flesta är tydligen för svåra, mer anpassade till vuxna. Om jag hörde rätt så ska Anders o Robin klättra vid Badbarna idag söndag.
 Vilken fin kväll vi fick tillsammans med det här  gänget! Så roligt att träffas!!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Klättra är kul så jag förstår att det var uppskattat!

Svar: Aha, du har också klättrat?
Inga Magnusson

Postat av: FREEDOMtravel

Verkligen söt, den minsta lilla klättraren! Klätterväggen verkar ha blivit en succe! :)

Svar: Den är en riktig succé, just att den är möjlig för små klättrare att ta sig ända upp, inte bara ett par grepp. Jag tror att Robin på ett bräde här har värvat minst 10 nya klättrare till sporten
Inga Magnusson

2017-07-23 @ 20:15:59
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback