Båttur igår lördag!

 
Det var ju bara båtväder igår lördag, soligt, varmt och vindstilla. Efter slyröjningen, lunchen och powernap så packade vi grillmat, kaffe, grill o kol med oss för en stilla tur med Busterbåten  runt sjön Östra Silen. Längst ut på Egenäs blev vi invinkade av Thomas så vi använde helt enkelt hans grill. Sällskapet här var också färdiga att äta så vi gjorde knyte av alltsammans och fick en trevlig kväll tillsammans. Dotter Maria och  hennes Arvid var också med, roligt att få ses, var länge sedan. Vi hejade på Rolf o Mona när vi kom men de hade varit i Brunskog och drog hemöver. Vacker utsikt är det härifrån.
 
Så småningom åkte vi hem  i solnedgången, magiskt vackert! Klockan var så där runt 10 på kvällen. 
När båten var förankrad  i bryggan så satte vi oss i bilen för att åka hem. Då var klockan bortåt halv 11. Vid Liane såg vi älgko med en kalv. Inspirerade av den fina synen så tog vi en liten viltsafari i de närmaste omgivningarna och såg 10 älgar, 3 rådjur och en grävling! Men mer om det i nästa inlägg senare idag eller i kväll. Idag söndag ska vi fira en god väns jämna  födelsedag med en liten utflykt till Karlstad; Lerinmuseet plus Olssons Bazar. Det ska bli spännande att äta på Olssons Bazar som är helt nyöppnat, samma ägare som Olssons brygga i Arvika. 

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Vackert! Och härligt att se att ni har fint väder! Har mest hört om dåligt väder i Sverige i sommar... Hälsningar från Tjeckien!

Svar: Stämmer tyvärr! Det har varit rätt kallt och framför allt blåsigt hos oss. Igår var verkligen en fin dag! Ni verkar ha en fin tur i Tjeckien!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Vilken härlig sommarkväll! Här gällde det att hantera paraplyerna...

Svar: Hittills har sommaren inte bjudit på superväder, igår var ett strålande undantag. Vi får hoppas på bättring framöver.
Inga Magnusson

2017-07-02 @ 11:07:14
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback