Utsiktstorn, Space Needle, i Seattle

Barnbarn Bill har inga problem med höjder! Tyckte det här var jättekul med besök i en högt belägen restaurang i Seattle. Tornet snurrar sakta hela tiden och utsikten är fantastiskt.
 
Lilla Lou var inte heller bekymrad. Man lunchade med Carins  host-familj från länge sedan.
 
 
 
Jag är glad att ingen tvingar upp mig här, vore ett öde värre än döden för mig som är så himla höjdrädd och knappt vågar stå på en stol på köksgolvet. ; -)) Fast jag vet ju att jag har överlevt Gross Glockner, Europatornet i Rotterdam, Kaknästornet, nedersta avsatsen på Eiffeltornet, Trollstigen i Norge,  ett antal besök uppe i Svampen i Örebro och en del annat på höjd. Men numera skulle jag aldrig våga, det blir nog värre med åren.
 
I kväll är vi bjudna till goda vänner i ett nybyggt hus som ligger rätt högt och har fin utsikt, men över ett tjärn. Det ska bli trevligt!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag gillar inte heller höjder men fixade världens högsta byggnad Burj Khalifa så ibland klarar man mer än vad man tror ;-)

Svar: B K måste vara en prestation om man är lite höjdrädd. Eller också är det som i flygplan, det är så högt så man tappar höjdkänslan.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback