Bomässa i Karlstad igår söndag!

Vi dristade oss till att åka på Bomässa i Karlstad igår söndag.  Lite kul att se nyheter inom bygg. Det jag var mest intresserad av var solenergi som omvandlar till el. Fick bra besked om hur det funkar skattetekniskt numera, har varit en del av och till.  Larm är också alltid intressant och det verkar vara en stor o växande marknad. Många frågade, bra info där också.
Sen var det en hel del mat också. Framför Gäsene mejeri var det hela tiden en stor grupp. Riktigt roligt eftersom man bara gör ost på svensk mjölk och mjölk som kommer från kor alldeles i närheten. Man har gjort en ny ost som var lite mer lagrad och lite torrare. Vi smakade på flera! Jag gillar Port Salut bäst fortfarande och hushållsosten.
 
 
 
Såna här fanns en hel del. Men ingen talar om vad de kostar att driva och värma upp. Jag ska i alla fall inte ha någon. Intressant dag hade vi.
 
Förutom Bomässan så blev det några kilometers gåing här hemma. Jag börjar få upp lite bättre  kondis nu, ungefär som det var innan jag drattade ner i källartrappen på jobbet och fick hålla mig still ett tag. Koll efter fasanerna förstås också. Kokat hallonsylt, förvällt och fryst in svamp igen. Tvättat ett par maskiner, sen var den här dagen slut.
 
Det regnade på förmiddagen men nu ska det bli fint en vecka framåt ser det ut som. Sommarvärme!

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag hoppar också över men titta är i alla fall gratis. Oftast väldigt trevligt att besöka olika mässor. Förr åkte jag alltid till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg men det blir nog inte av i år...

Svar: Jag var på bokmässan i Gbg det året jag fick Bok-och bibliotekstjänst pris 15.000 kr för främjande av barns läsande. Då var jag bjuden på allt och fick inför en publik berätta om mina läsprojekt. Spännande upplevelse! Mycket god mat på Gothia och trevliga människor.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback