Barnbarn Lovis på dagis!

Hon mår som en liten prinsessa på sitt dagis, barnbarn Lovis i Umeå, gillar kompisar och fröknar. Och inte minst aktiviteterna! Det är ett Waldorfdagis med lagom stor grupp. De är 4 barn och kanske kommer snart ett femte!.  Waldorf har ett fokus på hela människan, erbjuder mycket som utvecklar både kropp och själ; skapande, dans, mycket utevistelse, rörelse, sagor, musik och sång. Bra mat är en självklarhet. Den här bilden är tagen på öppna förskolan. Jag är glad att mina barnbarn i Umeå har gått på Waldorf både dagis och skola. Det har passat dem väldigt bra.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Jag har gjort ett jobb under min utbildning en gång om waldorfpedagogiken. Dom har en bra tänk! Det är bra när man kan välja vilken sorts förskola man vill ha till sina barn. Förr fick inte barn under tre år börja på en waldorfförskola, men jag tror att man har släppt på det nu!

Svar: Ja, Waldorf är bra! Märkligt att man började med så genomtänkt pedagogik redan för så länge sedan. Senare har ju forskning visat hur viktigt det är att se till hela människan med alla möjligheter för kropp och själ.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Så roligt när man hittar rätt skolform!

2016-09-17 @ 10:51:55
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback