Massor av snö i Stockholm!

Det tog en timme för Bill att gå hem från dagis igår! Mycket måste ju lekas med på vägen. Inte ofta huvudstaden får så mycket snö, bortåt 40 cm på sina ställen. Och det lär vara 100 år sedan man senast hade så mycket.  En  fantastisk upplevelse för många barn.
 
Fast vi som bor på landsbygden fnissar ju lite åt handfallenheten i Stockholm inför ett snöfall som ändå är rätt försynt.  Det finns inte plogbilar, alla bussar tycks ha sommardäck, många privatbilister har bara sommardäck. Det mesta har liksom bara stoppat upp och folk satt i natt i bilkö upp till 12  timmar sägs det. Det är inte bara tråkigt, det blir till slut farligt utan värme, mat, dryck och toa..

Kommentarer
Postat av: Veiken

Ja för barnen är det rena julafton. Tänk att snön kan ställa till det så otroligt mycket. Likadant varje år!

Postat av: FREEDOMtravel

Bussarna har ju sommardäck året om. Vet förresten inte riktigt vad du menar med att jag ska fylla i adressen? Jag fyller i de tre grejor som finns att fylla i, dvs "namn", "epostadress" och "URL". Har jag missat någon gång eller är det något annat som blir fel...?

Svar: Aha, det är URL jag menar. Nu hade du fyllt i så det är lätt att hitta. Tackar!
Inga Magnusson

2016-11-10 @ 23:05:15
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: FREEDOMtravel

Ok toppen, då vet jag! Jag tror att det har blivit fel ibland eftersom den är automatiskt ifylld fel (http%3A//www.freedomtravel.se) så jag måste komma ihåg att ändra ... Men jag ska försöka komma ihåg det! :)

Svar: Tackar!
Inga Magnusson

2016-11-11 @ 07:50:58
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback