Mall of Scandinavia ...

...  det gigantiska  varuhuset vid Friends Arena strax utanför Stockholm har barnbarn lilla Lou besökt med sin mamma. Det var första gången men gissningsvis inte sista. Mor och dotter kan säkert finna många skäl att åka hit åren framöver. Där finns en fin lekplats. Inte fel att kunna kombinera shopping med lek för barnen och god mat. Varuhuset har ett antal bra restauranger för alla smaker.  Det finns en hel del märkesbutiker här för den som vill kolla på det.
 
Men för oss lantisar är det jobbigt med såna här stora köpcentra, för mycket intryck och för mycket folk. Vi går ju hela tiden omkring och stänger aktivt ner den inbyggda impulsen att titta på den man möter och hälsa. ;- ))Ovanan vid så mycket på en gång  gör att det hela blir stressigt, svårt att samla tankarna och handla nåt. Vi var där ett par timmar strax efter att det öppnat, det var inte trångt eller så, men vi flydde fältet med enbart en keps till Roland innan vi hunnit se allt. Jag gissar att det var vårt första och sista besök på Mall of Scandinavia.

Kommentarer
Postat av: znogge

Det är nog lite av en vanesak! Själv besöker jag gärna Emporia!

Svar: Det året jag bodde i Malmö, slutet 80-tal, så brukade vi åka till ett stort varuhus utanför stan. Minns inte vad det hette?
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback