Sista husprojektet ....

 
... tlll oss själva säger Roland att det här är! Trot den som vill. ;- )  Kanske borde jag starta en kategori här på bloggen med "sista-grejer". Det verkar bli ett återkommande tema numera. Åt andra bygger de vidare förstås, Roland, Evert och Peter, Liane Byggservice. Närmast på tur efter Friggeboden är ett stort takbyte,  på ett annat ställe  en ny fasad osv. Det tickar på.
 
Storleken på den här byggnaden är försynt,  typ Friggebod.  Här sliter Peter ont på knä. Det är kostnadseffektivt att bygga som det här. Det är  under tak, väderskyddat under byggtiden och med alla grejer som behövs inom räckhåll direkt.  Byggtiden blir kort.  Byggnaden är placerad på en slags släde så det  går att dra ut den  när det är färdigt. Sen hämtar Ove och kör den till rätt plats.
 
 
... Och Evert har fixat dörren.
Färgen på skivorna invändigt borgar för  att ingen mänsklig varelse kommer att vistas här längre än absolut nödvändigt.  Och det blir bra när det blir färdigt! ;- )

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Jag tror det blir kanonbra då det blir färdigt och vilket jobb.

Ha en fin lördag Inga. I dag blir det påskpyssel för mig. Ska putsa fjädrarna haha.

Kram till dig

Svar: Det låter trevligt! Ha en bra dag!
Inga Magnusson

Postat av: Marie

Det är alltid lika spännande att läsa om era husprojekt så för min del gör det ingenting om det inte blir det sista projektet. ;-)

2016-03-19 @ 07:54:34
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Znogge

Vilket hästjobb men så bra det blir! Önskar att Husse här var lika projektorienterad men jag känner däremot igen det från min pappa. Alltid något som byggdes :D

2016-03-19 @ 10:34:52
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback