Nytt paket är halvfullt!

Detta är så irriterande. Jag köper alltid det här maskindiskmedlet för det är bra, men himla trist att paketet alltid är halvfullt när jag öppnar det.  Finns liksom ingen logisk anledning att det ska vara så, mer än man försöker lura kunden att det finns mer diskmedel i förpackningen än det egentligen gör. Tyvärr är det inte enbart det här företaget och diskmedel  det gäller, fenomenet dyker upp både här och där i olika sammanhang, att man luras med förpackningar på olika sätt.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så är det med många produkter och jag kan inte begripa varför. Vore bättre att spara emballage kan man tycka!

Svar: Och spara plats i transporter och förvaring.
Inga Magnusson

Postat av: Marie

Ja, visst är det oerhört irriterande. Jag retar mig dessutom alltid på Ajaxflaskan. Förut hade den ett handtag men det har den inte längre. Dessutom var den gjord i hårdare plast än vad den är idag. Den är nu utformad så det nästan är oundvikligt att inte spilla ut hälften när man häller ur den. Man måste hålla den på ett speciellt sätt med båda händerna för att undvika att man inte häller ut för mycket. Jag vet inte hur många gånger jag har råkat hälla ut betydligt mer än vad jag tänkt mig vilket i sin tur resulterar att flaskan tar slut löjligt fort och jag måste köpa en ny. Smart av dem! Vill egenlogen byta till ngt annat men jag tycker att Ajax är väldigt bra i våtutrymmen.

Svar: En annan förpackning som alltid irriterar är Uncle Bens ris! Den har länge varit totalt värdelös. Det går inte att hälla ris ur den där utfällbara pipen, åtminstone så lyckas jag aldrig.
Inga Magnusson

2016-03-19 @ 07:57:46
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback