Båttur till Hängesten i Östra Silen!

 
Igår midsommardagen 2016,  lördag, så hade vi en del planer. Men de föll av olika skäl. Så vi ändade upp med en båttur i Busterbåten lite hit och dit med mobilen i högsta hugg för att kunna rycka in om det behövdes.  Himla varmt och skönt. Det var vindstilla också vilket gjorde det möjligt att åka ut på storsjön, alltså mittenpartiet på Östra Silen, och fortfarande ha en behaglig färd. Om det blåser funkar det inte att åka omkring där i stora vågor med vår lilla båt, då håller vi oss till vår egen vik. Hängesten är en mäktig klippa  och den skulle förstås ha kunnat bli en fin klättervägg om den nu inte varit naturskyddad.
 
Färgspelet blir mäktigt när man är mitt ute på sjön. Solen kom o gick mellan molnen. Det är i verkligheten inte så mörkt som det ser ut på bilden.
 
 På hemväg
 
Man ser hus efter vägen, de syns mer eller mindre bra ;- ) Det här är rätt så fint tycker vi! ;-))
 
Trädäcket i småbåtshamnen hade flergenerationsfamilj från Bryngelsbyn oljat under dagen. Det doftade gott. Fantastiskt och tacksamt att så många frivilliga lägger ner mycket arbete på att hamnen inte bara ska fungera, utan också se fin ut.
 
När vi kom hem på kvällen så lyste solen så här vackert på Tobyn och Daniels kor som betade på vallarna ner mot sjön.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så vackert det ser ut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback