Vårdträden på Liane

Från gode vännen D i Harlegan har vi fått kastanjeträdsplantor att sätta på Liane som vårdträd för barnen som har anknytning till huset och gården, alltså  inte bara våra barnbarn.  Tanken är att ta en bild varje år på respektive barn och träd för att se hur båda växer. Till slut måste de bli lika långa och så borde trädet dra iväg och bli större. Kanske om 5- 6 år? Jag har ingen pejling på hur fort ett kastanjeträd växer.
Här är barnbarn Lovis 2 år och hennes vårdträd.
Här är barnbarn Elias med sitt vårdträd.
 
Här är barnbarn Isak med sitt vårdträd
 
Här är inget vårdträd, bara Roland och Isak som testar lite fyrhjuling med en tur till Bertrand för att hämta en sak.
 
Och igår fredag så åkte dotter Malin med familj vidare till vänner i Fengersfors för några dagar där. Det är lika svårt varje gång de reser iväg. Vi kommer att träffa dem igen som hastigast när de ska lämna min bil ifrån sig för att  kliva på tåget hem till Umeå. Suck! Det är svårt att ha barn och barnbarn så långt borta. Men väldigt roligt när de hälsar på och nu har vi fått rå om dem en dryg vecka. De hann precis träffa Malins bror Markus innan de reste iväg. Han kom från Stockholm igår med tåg och hyrbil. Markus med familj stannar några veckor till.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken fin tradition och så roligt att dokumentera respektive barn och träd varje år! Min mamma och hennes systrar fick också var sitt träd och mamma valde en kastanj. Den står fortfarande kvar vid sommarstugan och har blivit vår "korkek" soliga dagar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback