Totalt datorhaveri igår söndag!

 
 
Min dator har varit trasig,  verkligen fysiskt trasig ett bra tag nu. Skärmen har kluvit sig så jag har måst ha  tvingar som har hållit  ihop den. Gångjärnen har havererat för länge sen, det har  inte gått att fälla ihop den. Senaste året, har jag haft den  konstant uppfälld med svajande skärm.  Gångjärnsfästena har lättat från underlaget. Fläkten har flåsat högljutt och klagande och ibland stängt av datorn mitt i arbete pga överhettning. Batterifunktionen har inte funnits de senaste åren,  måste alltid ha ström.
 
Jag har gruvat mig för att byta dator, ominstallera allt, hitta alla gamla logg-koder och lösenord som är försvunna. Det har alltså inte blivit av fixa en ny dator medan den här fortfarande var i funktion och det hade gått att föra över data värd att spara. Så korkat kan man tänka så här i efterhand.
 
Men igår löste sig problemet genom att den strök sig i golvet och kraschade totalt. Inte ett liv i den efter det. Idag har jag beställt en ny dator som jag får i slutet på veckan. I kväll ska jag gå på lösenords- och kodjakt. Hittar jag inte dem så måste jag betala nya licenser för exempelvis Word och Excel. Det vore lite snöpligt om än ett rättmätigt straff för mig som är så slarvig med sånt.

Kommentarer
Postat av: Lena

Bilar och datorer SKA bara fungera. Alltid!

2016-01-26 @ 19:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback