Ny dator!!!!

Igår lördag kunde jag hämta den i butiken, den nya datorn!!  Gårdagen var full med annat så jag hann inte packa upp den men idag är den på plats. Jag är jätteglad över den och fick en väska med på köpet som kompensation för den extra långa väntan. Idag söndag är reserverad för att utforska möjligheterna och begränsningarna med den här. Märket är Asus och jag har ingen aning om huruvida det ska vara bra eller inte. Hittills har det varit bra och en ny upplevelse att kunna utnyttja batteridrift. Himla skönt att kunna ta med sig maskinen vart som helst i och runt huset.
 
Sen kollar vi förstås på valp-bilderna om och om igen! Vi kan inte se oss mätta på dem, diskuterar färgteckning, likheter och skillnader. Så fina är de och någonstans där i valphögen finns det en ny liten Hambo.

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Grattis till den nya datorn. Så kul.
Du får testa den idag då.

Ha en jättefin söndag och varm kram.

Svar: Tackar! Jo idag blir det nog bara dator på agendan!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Grattis till nya datorn! Hoppas att ni ska trivas bra tillsammans :D

2016-02-07 @ 11:46:57
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: FREEDOMtravel

Äntligen! Härligt! Jag har inte längre batteri som funkar utan sladd i min dator (Acer) men ska försöka köpa ett nytt... Är ju nöjd med datorn i övrigt...

Svar: Jag bytte batteri en gång i min gamla dator men det tog också slut. Det kanske är datorernas svaga punkt
Inga Magnusson

2016-02-07 @ 12:35:05
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Hanneles bokparadis

grattis!

2016-02-07 @ 19:48:23
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.se
Postat av: AnnaKK

Förstår verkligen den sköna känslan av att ha en egen fungerande dator igen!!! :-) Jag köpte en laptop för några år sen, men har inte använt den så mycket förrän nu på sistone... Gillade inte Windows 8 - men nu börjar jag åtminstone vänja mej vid det... Sen tycker jag inte om att redigera foton på den heller, men ska man bara surfa och skriva lite så duger den - och det är ju smidigt att kunna använda den var som helst! Dessutom går det att använda mobiltelefonen som modem till den. Det är faktiskt mest på grund av det som jag har börjat använda den mer och mer - för att utnyttja mitt mobilabonnemang med fri surf så mycket det bara går! ;-)

För att stilla nyfikenheten ang vad det var i paketet till dottern och "svärsonen"; De fick faktiskt ett vapenskåp! :-) Får se om det sätter fart på dem vad det gäller att ta jägarexamen och skaffa vapen!? ;-) Men om inte så är det ju jättebra och lättplacerade skåp att förvara värdesaker och dylikt i. Nu har de allt sånt i en kökslåda, och det tycker jag är att göra det lite väl enkelt om nån tjuv skulle få för sej att hälsa på... <:-)

Svar: Jag har laptopen vid sängen, en höj-och sänkbar. Det funkar bra, så den blir mycket använd. Men jag är ju skamligt dålig på att utnyttja datorns finesser. Låter spännande att utnyttja mobilen som modem som du gör. Oj, vilket fint paket! Ett vapenskåp!! Det är inte gratis minsann, en dyrbar gåva. Vapenskåp är användbara till mycken förvaring. Numera får man ju inte ha eventuella dyrgripar i bankfack. Undrar om vapenskåp är brandsäkra förresten? Det är ju tjocka väggar.
Inga Magnusson

2016-02-08 @ 09:02:10
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Maries

Asus är en bra dator. Jag har haft en tidigare och den fungerade hur bra som helst. Jag lyckades till och med få ett glas saft utspillt över hela tangentbordet och efter att den torkat fungerade den fortfarande. Största problemet var dock att tangenterna klibbade fast när man tryckte på dem. ;-)

Svar: Skönt att höra att Asus verkar bra. Jag är som en blind höna i den här branschen.
Inga Magnusson

2016-02-13 @ 08:04:00
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback