Tog mig samman och sorterade leksakerna ...

... som barnbarnen använder när de är här. Lätt gjort att de bara hamnar huller om buller, här och där. Brukar gorma över vår källare som mest blivit förvaring för onödiga grejer, sånt som vi av nostalgiskäl inte vill slänga. Det mesta bara står där utan att någonsin användas. Men nu kommer den väl till pass, för leksakerna används varje gång barnbarnen kommer hit och de är populära. Böcker, lego, bilar och en del annat är sparat sedan våra barn var små. Resten är i princip second hand-fynd.
 
Böckerna hamnade i den gamla trä-ölbacken på hjul-
 
Potta och badbalja där uppe, lego till vänster uppe och till höger de älskade spelen med bl.a. Bamse, största-legot i papplådan på golvet, minsta barnens saker i plastbacken längst ner, bredvid den tunneln,  tågbanan ovanpå, och diverse i lådan över den. Trummaskinen ligger där ovanpå i en hylla, men syns inte. Sandleksakerna får vara på Liane där de används.
Bilar i olika modeller, svårare spel och pussel uppe till höger
Ikeahuset och två barnstolar.
 
Kladd, målning, lera, fingerfärg  och pyssel. Skönt att ha det hela i någon slags ordning, inte bara blandat och nerslängt i en Ikeakasse. Nu får det hela vila till sommaren då barnbarnen kommer på nya besök. Det väntar vi på förstås. Ser när jag bläddrar igenom bilder från påskhelgen att det finns en del bilder som inte kommit med, de lägger jag här på bloggen lite senare.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så mycket saker och vilken tur att ni inte kastat dem! Mycket står sig i längden.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback