Studsmattan är populär

Här studsar Julia och Clara med Bill. Skönt med en riktig utedag!
Mamma Carin o Bill studsar samtidigt som de pratar nonsenspråk ! ;- )
Bill o farfar
 
Söndag kväll blev det grillning med grannarna. Himla trevlig kväll blev det och barnen lekte hela tiden runt oss.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

De där stora studsmattorna blev populära när våra ungar var små, så givetvis stod det en sån i vår trädgård också då. Fast på den tiden var inte skyddsnäten uppfunna - men faktiskt så skadade sej aldrig nån trots det och trots att studsmattan användes jättemycket. :-)

Med tiden slets den ut (kanske mest av väder och vind...) så till slut åkte den till soptippen. Grämer mej lite nu, för jag har sett hur en delö har byggt om själva ställningen till riktigt välfungerande bågväxthus! Det hade jag också velat göra om de där metallbitarna bara hade funnits kvar! Men, men... <:-)

Colin klarade godkänt på jaktprovet i Tyskland, även om han inte fick in en fullträff poängmässigt. Men good enough, liksom!?! :-)

Fyra av åtta kullsyskon är nu startade på prov, och alla är godkända. Resterande fyra ska väl uppfödaren försöka få att starta på svenska unghundsprov till hösten. I princip är det ju ett krav för att överhuvudtaget få köpa valp från hennes uppfödning - samtidigt är det ju bra för aveln att så många som möjligt testas. Fanns en kull med småbrorsor till Colin & Co på kenneln nu. :-)

Postat av: znogge

Vilken trevlig söndag på alla vis! Studsmattan är alltid ett säkert kort för stora som små :D

2016-04-18 @ 13:16:04
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback