Skypade plättgöring!

Barnbarn Bill gillar att vara med  i matlagningen.  Igår skypade vi medan ha vispade ihop och sen stekte plättar. Det var första gången som han knäckte äggen själv. Bilden ovan så öser han plättsmet i laggen.
 
Och här äter han. Men de ska vara lagom varma hela tiden! ;- ) Sen skypade vi med son Mattias också en stund fast på kvällen. Då har han morgon i Seattle. Allt  väl var det där också  och nu väntar han en god vän från uppväxttiden, som ska bosätta sig och jobba  på en ort längre ner på amerikanska västkusten. Kanske var det Santa Cruz, jag minns inte säkert. Det tar i alla fall inte mer än ett par timmar med flyg dit från Seattle. Arbetsmarknaden är internationell numera. Och vi är tacksamma för Skype som gör det möjligt att hålla kontakt med utflugna barn.

Kommentarer
Postat av: Anita

Ja då du hittade rätt var du skulle trycka för att skriva en kommentar.
Ja det där med plättar händer här och ibland att vi gör. Fast vi säger att vi bakar pannekakor. Vi är då när vi äter det fyra generationer. Det är vi, min dotter, hennes barn och vidare till hennes barn. Då är vi åtta stycken så det går en hel del till. Jag tycker inte om grädde så vi brukar till barnens förtjusning ha glass istället. Ja Skype är bra och som du säger särskilt när någon bor längre bort.Ha det bra. Kram/Anita


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback