Vargen har slukat farmor på Ikea! ;- )

Lite överraskande leksaksdjur på Ikea i Karlstad; vargen har slukat farmor men  jägaren har dödat vargen, skurit upp magen på den och farmor hoppar ut, glad och pigg!
 
Vinterns vargjakt i Värmland tillåter ju en minimal avskjutning av varg, så stammen kommer att fortsätta växa här trots riksdagsbeslut att koncentrationerna ska minska. Naturvårdsverket som beslutat om avskjutningsnivåerna struntar i riksdagsbeslutet helt och hållet. Med tanke på att mängden varg i skogarna runt oss hela tiden ökar,  så kanske detta kan bli årets julklapp i länet! Bra illustration när vi ska undervisa våra barn om att det inte är några kramdjur som går runt husknuten utan presumtivt farliga djur som har dödat människor och kan göra det igen. Dem ska man undvika. Samtidigt kan man passa på att putsa lite på jägarnas hjälteglorior, de enda som kan skydda oss från varg, genom skyddsjakt, licensjakt och nödvärnsrätt. ;- )

Kommentarer
Postat av: Veiken

Jösses vilken "leksak" lite makaber tycker jag!
Jag förstår fullkomligt din inställning till varg, men vad hjälper det??

Postat av: Znogge

Lite makaber leksak tycker jag men visst en klassiker på ett sätt.

2015-11-20 @ 20:18:54
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Hanneles bokparadis

Haha :)

2015-11-21 @ 08:10:17
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.se
Postat av: Pillan

Tycker den där är rätt kul. Har klämt och känt på den när jag varit där. Tror det är den enda som ändå visar lite av sanningen om vargen. Fast man överlever inte att hamna i magen på en.

Svar: Nej, den där farmor borde ha varit död! ;-)
Inga Magnusson

2015-11-21 @ 08:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback