FIBER!!!

En stor dag idag! Fiberboxen kom in i huset!
 
Via den här centralen ska vi alltså kunna ha tv och dator och ev fast telefoni. Fast det hela är en djungel, omöjlig att greppa för en teknisk analfabet som mig. Jag läser sida upp och sida ner med erbjudanden men  lämnar över till Roland att bestämma. Vi tog Telia som leverantör i alla fall, de verkar ha hållit på längst och har tjockaste bunten med alternativ. Jag tror han bokade oss för  100 / 100 här hemma. Borde betyda 100 mb in och lika mycket ut. Och sen ett "lagom" med TV-kanaler. Fast jag vet inte vad det betyder.  Och vad vi ska ha i de andra husen vet jag inte. Men skönt att lådan är på plats och att det blinkar i det, för då är det kontakt och fungerar.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grattis till att ha blivit med fiber! Vi har det sedan drygt ett halvår tillbaka och det fungerar bra. Fast vi ratade Telia som var på tok för dyra och valde Bahnhof.

Postat av: Marie

Vi har också Telia och 100/100 och är mycket nöjda med det. Det är dock sällan vi kommer upp i en reell hastighet av 100 Mbit men runt 84 Mbit ligger vi nog, det varierar lite varje dag. Jag tror dock inte att man märker ngn skillnad på 100 Mbit eller 84 Mbit, det gåt tillräckligt fort i båda fallen.

Svar: Har ni fast telefoni med? Tv?
Inga Magnusson

2015-05-30 @ 09:21:55
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Marie

Vi har fast telefoni och vi hade tv förut men det fungerade inte så bra när vi har (alltför) många tv-apparater.

2015-05-30 @ 17:26:42
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback